Fritidshuse til salg

Find din drømmebolig her

Sommerhuse til salg i Nordjylland

Hvis du er på udkig efter et sommerhus, så har vi hos Villadsen Ejendomshandel altid et stort udvalg af hyggelige sommerhuse i forskellige prisklasser. Vi sætter en stor ære i at sælge det rette sommerhus passende til netop din situation.

Om du leder efter et sommerhus til udlejning eller til eget brug, så finder du et sommerhus, der passer til netop dine præferencer og ønsker hos Villadsen Ejendomshandel.

Sommerhuse tæt på vandet

Vi har altid et stort udvalg af forskellige sommerhuse til salg i de hyggeligste nordjyske feriebyer. Om du ønsker et sommerhus i Løkken, Blokhus eller Sæby, så har vi et sommerhus til salg, der passer til netop dine krav.

En stor andel af vores sommerhuse har direkte udsigt og egen sti ned til vandet. Netop havudsigten er med til at gøre sommerhuset unikt, og mange lejere ser også gerne efter sommerhuse med havudsigt. Dette betyder også, at hvis du ønsker at leje dit sommerhus ud, så kan du få en større lejeindtægt, hvis huset er i god stand og har direkte sti ned til vandet samt havudsigt. Derfor er det vigtigt, at du overvejer, hvad sommerhuset skal bruges til, og hvad dine planer med huset er.

Lokal ejendomsmægler med stor viden om Nordjylland

Vi er din lokale ejendomsmægler i Nordjylland. Hvis du køber dit næste sommer- eller fritidshus hos os, så er du sikret en ejendomsmægler, der kan sit kram og besidder stor viden omkring lokalområderne i Nordjylland og om byerne på Vestkysten.

Om du vil købe dit næste sommerhus i Lønstrup eller i Jammerbugten, så har vi den fornødne viden til at give dig de bedste betingelser, inden du køber dit nye sommerhus.

Se vores store udvalg af sommerhuse og bestil en gratis fremvisning

Du kan under hver enkelt bolig indhente salgsopstillingen, hvor du finder de fornødne oplysninger om sommerhuset, og hvis huset fanger din interesse, så kan du også bestille en gratis fremvisning hos en af vores dygtige mæglere.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til de forskellige sommerhuse. Vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig i jagten på dit næste fritidshus.

TEAMET HOS VILLADSEN EJENDOMSHANDEL