Villa & Rækkehuse til salg

Find din drømmebolig her

Villaer og rækkehuse til salg i Nordjylland

Om du er på udkig efter et hyggeligt byhus eller en større ejendom lidt udenfor byen, så har vi hos Villadsen Ejendomshandel altid et stort udvalg af forskellige villaer og rækkehuse til salg i hyggelige byer i Nordjylland. Leder du efter hus i Jammerbugten, Pandrup, Skagen eller Frederikshavn m.fl., så er du kommet til det rette sted. Hos Villadsen Ejendomshandel har vi mange forskellige huse til salg, hvor du kan finde netop din drømmebolig.

Hvis du ikke finder din drømmebolig med det samme, så får vi løbende nye boliger til salg, og du kan med fordel melde dig ind i vores køberkartotek. Her får du besked som den første, når boliger med dine præferencer bliver sat til salg.

Huse i alle prisklasser

Hos Villadsen Ejendomshandel har vi et stort udvalg af forskellige ejendomme i forskellige prisklasser. På den måde sikrer vi, at du finder et hus, som passer netop til din situation og økonomi. Derfor finder du hos os både huse med havudsigt, hyggelige byhuse, håndværkertilbud og mindre rækkehuse. Vi ønsker, at alle vores købere finder netop deres drømmehus.

Find din næste bolig nu

Du kan se vores store udvalg af boliger her på siden, hvor der under hver enkelt hus medfølger billeder og oplysninger om boligen. Her kan du også hente salgsopstillingen og bestille en gratis fremvisning.

Din lokale ejendomsmægler i nordjylland

Vi sælger ejendomme i en lang række af nordjyske byer som Vendsyssel, Løkken, Blokhus og Lønstrup. Så leder du efter ny villa eller rækkehus, så finder du et stort udvalg af forskellige huse, som lever op til netop dine krav og ønsker..

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde dit næste drømmehus, og vores dygtige ejendomsmæglere står altid klar til at hjælpe dig. Om du vil sælge din bolig eller købe en ny ejendom, så besidder vores ejendomsmæglere stor viden omkring lokalområderne i de nordjyske byer. Vores ejendomsmæglere giver en knivskarp vurdering, hvilket beskytter dig både som sælger og som køber.

Har du spørgsmål vedrørende nogle af vores huse, så er du altid velkommen til at kontakte den ansvarlige ejendomsmægler. Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig i din boligjagt.

TEAMET HOS VILLADSEN EJENDOMSHANDEL