Løkkensvej 725, Sdr. Rubjerg, 9480 Løkken

Idyllisk hus i Rubjerg - ideel til feriebolig

Rubjerg er en mindre landsby med et godt sammenhold –området er bedst kendt for seværdigheden Rubjerg knude beliggende kun 10 min. kørsel fra huset. Der er ligeledes ca. 10 min. kørsel til Nr. Lyngby, der er en attraktiv ferieby og til Hjørring samt 25 min. til Hirtshals.

Huset er et hyggeligt hus med en god indretning. I husets stueetage er der en entré, fordelingsgang med trappeopgang, et rummeligt køkken med spiseplads, mindre toilet, en hyggelig stue og et værelse, der eventuelt kan benyttes til endnu en stue. 1. salen byder på et stort soveværelse og to værelser til børn eller gæster. Der er fuld kælder i huset, hvor der er tørre og brugbare rum til aktiviteter, værksted eller opbevaring samt et badeværelse med brus. Der er i huset isat nye vinduer i 2008 og der er i samme omgang hulmursisoleret.

Grunden er med en dejlig kuperet have, der er let at holde og der er fra haven udsigt over fredet område.

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag