Stationsvej 7, 9490 Pandrup

Flot rummelig ejendom tæt ved Pandrup midtby!

Huset er beliggende få meter fra Pandrup midtby, med detailhandel og supermarkeder. Kun 10 minutters kørsel til Blokhus med et bredt udvalg af restauranter og den dejlige badestrand.
Ejendommen er indrettet med et stort og godt bryggers med skabe til opbevaring, fra bryggers er der adgang til husets lyse og rummelige køkken med spiseplads og god bordplads, stuen er en stor vinkelstue opdelt i sofakrog og spisestue. Badeværelset er flot med klinker og bruseniche. I stueplan er der ydermere et godt værelse og entrémed trappe til 1. sal. På 1. sal er der 2 store og rummelige værelser.
På grunden er der en godt indrettet udhusbygning med garage, værksted/kontor og 1. sal er indrettet med en god gildesal. Mellem hus og udhus er der et dejligt gårdmiljø.
Huset er løbende blevet renoveret senest med tag i 2011, gulv i stue og køkken i 2015 huset er flot holdt og med mange muligheder. Ønsker du at bo tæt ved bymidten, men dog i rolige og ugenerede omgivelser er her muligheden!

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag