Klim Strandvej 21, Klim, 9690 Fjerritslev

Regulær villa hvor pladsmangel ikke bliver aktuel

Villaen er opført i 1973 beliggende på en 1824m2 stor grund med et boligareal på hele 374 m2. Få hundred meter fra Thorup-Klim skole, busforbindelse, motionscenter og kun 3 km til havet. Fibernet er lagt ind.

Ejendommen bliver opvarmet med fjernvarme og indeholder entre med vinyl og træloft, godt bryggers med klinker, panelloft og vaskearrangement, stort køkken med JKE elementer fra 2007, trægulv, træloft og plads til stort spisebord, værelse med tæppe og træloft, godt pulterrum under trappen til 1. sal, stor vinkelstue med tæppe, klinker, træloft med god brændeovn, viktualierum med korkgulv og panelloft, gang med 3 værelser med tæppe, lyst og godt badeværelse med klinker, træloft, bruseniche, badekar og gulvvarme, toilet med klinker og panelloft, forgang med vinyl, træloft og trappe til 1 salen.
 
På første sal kommer man op i en stor stue med tæppe, panelloft, skabe og køkken, værelse med tæppe, panelloft, skabe og nyere plastikvinduer, stort værelse hvor der er gjort klar til nyt gulv med panelloft og udgang til altan, toilet med vinylgulv og mulighed for badekar, to værelser med tæpper, panelloft og skabe.
 
God dobbeltgarage med plads til værksted og opbevaring.
Alt i alt en god bolig, hvor man får meget for pengene –Se prisen!

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

TEAMET HOS VILLADSEN EJENDOMSHANDEL