Skjødsholmsvej 96, 9490 Pandrup

Projektejendom med godt stuehus og god stålhal mv

Ejendom med tilhørende ca. 1 1/2 Tdl. jord ved ejendommen. Beliggende i udkanten af Pandrup by, med kort afstand til indkøb, skole og busforbindelser til Aalborg og Hjørring, og med under halv times kørsel til Aalborg by.
 
Ejendommens bygningssæt består af solid og regulær staldbygning med støbt gulv på ca. 300 kvm. god stålhal med stålspær og porte fra 1986 på ca. 540 kvm., staldlænge på ca 300 kvm med stålspær samt ældre staldlænge med 3 hestebokse på ca. 150 kvm. Desuden stuehus med 131 kvm. bolig med igangværende indvendig modernisering, mangler færdiggørelse af gulve/gulvbelægninger i alle rum, indvendige lofter, pudsning af vægge, indvendige døre, montering af køkken og badeværelse, varmekilde, installationer mv.
 
Udvendig med pæn vandskuret facade og tagstenstag fra 90érne, samt træ sprodsvinduer fra midt 90ér. Nyt tag på det ene af udhusene, hvorforder er sket en lille prisstigning i september 2020.
 
Der er ikke bopælspligt på ejendommen, hvorfor denne også kan anvendes som fritidsejendom, eller eventuelt til håndværker/erhverv/ lager mv.
En spændende ejendom med mange muligheder for rette køber.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag