Parallelvej 58, 9982 Ålbæk

Byttehandel: Sælger vil gerne bytte, hvis du har en mindre villa i Nordjylland.

Ved Ålbæk finder man en dejlig kilometerlang sandstrand med roligt og lavt hav, da Ålbæk ligger i en bugt, samt hyggeligt havnemiljø med lystbåde og fiskekuttere. I byen er der en hyggelig stemning med gode indkøbsmuligheder, skole og nemme offentlig transportforbindelser til både Skagen og Frederikshavn.

En utrolig charmerende ejendom opført i 1986 med 217m2 boligareal. Stuehuset indeholder godt bryggers med klinker og grovkøkken, Køkken med KVIK elementer fra 2014, hvor der er kræset om hårde hvidevarerne, og rummelig spiseplads, hyggelig stue med klinker, pilleovn, el-gulvvarme med udsigt til egne græsarealer, moderniseret badeværelse med klinker og gulvvarme, elemeterne er fra 2014, to gode værelser med klinker og gulvvarme, værelse med trægulv, rummelig entre med klinker, gulvvarme og trappe til 1. sal., På 1. sal. kommer vi op i en god stue med trægulv, værelse med trægulv, soveværelse med trægulv, og udgang til eget badeværelse med vinylgulv og elementer fra 2014, dertil også indgang til eget walk-in-closet.
I den ene del af udhuset, er der godkendt produktionsrum med køle/fryserum, sælger har haft fødevarer forretning. I den anden er der rum, der kunne være et ideelt værksted med trappe til 1. sal. På første sal er der en mindre gildesal, hvilket også kan bruges til hobby m.m.
Solcelleanlægget kører på den gamle ordning. Solfangerne er koblet til naturgasfyret, så de supplerer med opvarmning og forbrugsvand. Sælger oplyser, at hun bruger cirka kr. 11.000 på opvarmning og får kr. ca. 1.500 tilbage i EL.
En ejendom med mange muligheder. Sælger har på nuværende tidspunkt kennel, hvorfor der er gode hundehuse med eget gårdmiljø til hvert hus, samt stor indhegnet træningsbane. Mindre vinmark med omkring 200 vinstokke. Restarealet er udlagt i græs.

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag