Søndergade 13, 9493 Saltum

Charmerende ejendom med et boligareal på 143 m2 og 195 m2 erhvervsareal i hyggelig stil. Oprindelig har der været antikforretning, men man kan med fordel lave en restaurant med hyggelig atmosfære og udgang til gårdhave. Ejendommen ligger ved hovedvejen i Saltum, hvorfor der kommer mange tusinde af potentielle kunder forbi hver dag.
Stor grund med fantastisk miljø i baggården, hvor der er rig mulighed for hyggelige grillaftener. Boligdelen indeholder entre med klinker og træloft, sofastue med trægulv og træloft, stor stue med brændeovn, trægulv og træloft, køkken i oprindelig stil med linoleumsgulv, gang med trægulv og træloft, toilet med klinkegulv og pudset loft, værelse med trægulv og pudset loft, værelse/kontor med tæppe og træloft, soveværelse med trægulv og træloft. Ejendommen har fuld kælder under beboelsesdelen, der indeholder flot lyst badeværelse med klinker med gulvvarme. Resten af kælderen er oprindelig stil. 1. sal. indeholder gang med tæppe og to værelser med tæppe, der trænger til renovering, hvor der samtidig er rig mulighed for at udvide med flere kvadratmeter. Ejendommen har delvist skiftet vinduer.
Erhvervsdelen indeholder stue/værelse med trægulv, værelse med trægulv og snedkerlavet solid trappe til kælderen, den charmerende kælder er belagt med klinker med gulvvarme, teknikrum med oliefyr og vandvarmer. - En ejendom med gode muligheder for den rette køber.

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag