Graabakken 37, Faarup Klit, 9493 Saltum

KK Fritidshus poolhus med god lejeindtægt

Charmerende sommerhus beliggende i det populærere Faarup Klit kun 400 meters gang fra Vesterhavet. Området er flot kuperet og en perle for naturelskere. Kort afstand til læplantagerne, hvor der er forbindelse imellem Blokhus og Lille Norge i et smalt band af træbevokset stier.
Ejendommen er overalt med loft til kip og indeholder entre med klinker og vaskearrangement, større opvarmet poolområde med spiseplads og spa, teknikrum med renseanlæg til poolen, solarierum, sauna og badeværelse med klinker med elgulvarme og bruseniche, fra poolområdet er der trappe direkte op i beboelsesdelen. Beboelsesdelen indeholder en dejlig lys stue med klinker med elgulvarme, der er direkte forbindelse med spisestuen, ligeledes med elgulvarme og åbent køkken, badeværelse med klinker med elgulvarme og godt lysindfald, 3 gode værelser med laminatgulv, hvor det ene har indbygget skrivebord. Udenfor finder vi et godt skur til diverse remedier, og hele 3 terasse. En imod syd, vest og øst. Ejendommen har en god lejeindtægt og udlejes cirka kr. 150.000 om året.
Ejendommen er perfekt til den store familie eller som investering. Skal ses!

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag