Thorup Strandvej 102, V Thorup, 9690 Fjerritslev

Spændende hesteejendom ved Thorup Strand

Spændende moderniseret hesteejendom med tilhørende 3.8 ha jord ved ejendommen, samt yderligere tillejet 5,6 ha afgræsning.
 
Ejendommen er beliggende i rolige og naturskønne omgivelser med kort afstand til Thorup Strand og Vesterhavet samt Vestkystens storslåede natur ved Bulbjerg. Ejendommen er løbende moderniseret i spændende stil og fremstår i pæn vedligeholdelsesstand over alt.
 
Igangværende forretning med luksus rideoplevelse medfølger i handlen, ligesom der vil være mulighed for yderligere tiltag i forhold til denne forretningsdel og eventuelt kombineret med Bed & Breakfast el. lign. Muligheder for stort udviklingspotentiale af dette forretningskoncept, grundet stærkt forøget turismetrafik i området.
 
Stuehusdel består af flot hall med klinkegulv, stort soveværelse med skibsgulv og udgang til terrasse, lyst køkken alrum med klinkegulv med gulvvarme og spændende detaljer, stor hyggelig stue/opholdsrum med bjælkeloft, egetræsplankegulv, brændeovn, trappe til 1. sal og udgang til terrasse/have. 1. sal med repos, stort værelse, moderniseret badeværelse med klinkegulv og kar med brus, 2 hyggelige værelser samt yderligere badeværelse med klinkegulv og bruseniche. Der er påbegyndt opførelse af ca. 45 kvadratmeter løsdriftstald.
 
Foruden stuehusdelen forefindes ny ridebane, spændende hestestald med ny staldport, 4 store bokse, ryttestue med pejs, hyggeligt opvarmet saddelrum, stort bryggers/tekøkken samt gæsteværelse/kontor med udgang til haven. Tilhørende jordareal er indhegnet til afgræsning. 
 
En spændende ejendom med spændende beliggenhed og masser af forretningspotentiale for rette køber. Dele af indbo kan eventuelt medkøbes. Forhør nærmere!

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag