Bredgade 85, 9490 Pandrup

Karakteristisk liebhavervilla i Pandrup

Ejendommen er beliggende I Pandrup i kort afstand til indkøb, skole og idrætscenter. Fra Pandrup er der ca. 10 minutters kørsel til Blokhus og kun ca. 25 minutters kørsel til Aalborg.
Huset er et rummeligt hus med en flot hall med trappe til 1. sal, stor forstue med fransk dør til et stort og virkelig flot åbent køkken med klinker på gulvet, hvori der er gulvvarme, fra køkkenet er der udgang til en fantastisk hævet terrasse, med udsigt til haven. Stor men hyggelig stue med pejs. 1. sal er indrettet med et godt badeværelse med klinker og gulvvarme. Stort soveværelse med skabe. Ydermere er der på 1. sal 2 store værelser med skabe. Husets kælder er en brugbar kælder hvor der tidligere har været tømrervirksomhed. I kælderen er der et god bryggers med plads til tøjvask og et ekstra badeværelse med toilet.
Til huset er der en god garage med god plads til opbevaring eller værksted. Haven er en skønhave der er let at holde.
Her er huset til dig der ønsker hus med store rum og højt til loftet!

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag