Høkervej 20, 9492 Blokhus

HAVUDSIGT I FØRSTE KLITRÆKKE med STRANDGRUND

OBS. HUSET ER NEDSAT MED MERE END KR. 650.000!

Nu udbydes et af områdets bedste beliggende huse i Blokhus med fantastisk havudsigt hævet
4 meter over havet og næsten 3000m2 grund der går helt ned til og med stranden med marehalm beklædte klitter. Der er mulighed for at bygge 1ste sal på huset, så havudsigten derfra bliver fuld 180 graders panorama udsigt over havet & hele området.
Efter 1 minuts gang direkte ud af terasse-dørerne står man i vandkanten af Vesterhavet.
Huset her har den helt rigtige beliggenhed i 1. klitrække og det er ikke ofte, at man har mulighed for at erhverve sig et hus her. Lysindfaldet er fantastisk overalt i huset, så man fornemmer tydeligt årstiderne og landskabet, man er omgivet af. Huset står indflytningsklart, så I overtager det nemt og ukompliceret. Også i vinterhalvåret giver stedet mulighed for en dejlig, rolig retræte for at samle energi til hverdagen.
Kvadratmeterne fordeler sig på: entré, et nyrenoveret køkken med bl.a. black pearl granit og i delvis åben forbindelse med hjørne opholdsstue med brændeovn og væg-hængt biogas pejs, endnu en entré vestvendt med hvidmalet planke træstue og lille køkkenafdeling og gæstepotentiale, to badeværelser –begge med gulvvarme og det ene med spabad og sauna renoveret 2019 samt 4 store værelser med delvis vandkik og flot klit udsigt. Der er 4 terrasser - mod alle verdenshjørner. Strand villaen kan anvendes både som fritids- og helårsbolig (Ingen bopælspligt i Jammerbugt kommune). Stor ny integreret rummelig dobbelt garage med el porte & ny 2018 konstruktion.
Ingen udlejningsaftale på ejendommen.
Overtagelse af ejendommen kan ske efter købers behov.
Mulighed for at til-købe møbler i huset.
BEMÆRK AT EJENDOMMEN UDBYDES TIL SALG VED 2 EJENDOMSMÆGLERE.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag