Høkervej 20, 9492 Blokhus

HAVUDSIGT I FØRSTE KLITRÆKKE MED STRANDGRUND

OBS. HUSET ER NEDSAT MED MERE END KR. 950.000!
 
Nu udbydes et af områdets bedste beliggende huse i Blokhus med fantastisk havudsigt hævet 4 meter over havet og næsten 3000m2 grund der går helt ned til og med klitterne beklædte med marehalm.
 
Efter 1 minuts gang direkte ud af terasse-dørerne står man i vandkanten af Vesterhavet.
Huset her har den helt rigtige beliggenhed i 1. klitrække og det er ikke ofte, at man har mulighed for at erhverve sig et hus her. Lysindfaldet er fantastisk overalt i huset, så man fornemmer tydeligt årstiderne og landskabet, man er omgivet af.
 
Huset står indflytningsklart, så I overtager det nemt og ukompliceret. Også i vinterhalvåret giver stedet mulighed for en dejlig, rolig retræte for at samle energi til hverdagen.

Kvadratmeterne fordeler sig på: entré, et nyrenoveret køkken med bl.a. black pearl granit og i delvis åben forbindelse med hjørne opholdsstue med brændeovn og væg-hængt biogas pejs, endnu en entré vestvendt med hvidmalet planke træstue og lille køkkenafdeling og gæstepotentiale, to badeværelser. Begge med gulvvarme og det ene med spabad og sauna renoveret 2019 samt 4 store værelser med delvis vandkig og flot klit udsigt.
 
Der er 4 terrasser mod alle verdenshjørner. Strandvillaen kan anvendes både som fritids- og helårsbolig (Ingen bopælspligt i Jammerbugt kommune).
Stor ny integreret rummelig dobbelt garage med elporte & ny 2018 konstruktion.
 
Ingen udlejningsaftale på ejendommen.
Overtagelse af ejendommen kan ske efter købers behov.
 
Mulighed for at tilkøbe møbler i huset.
 
BEMÆRK AT EJENDOMMEN UDBYDES TIL SALG VED 2 EJENDOMSMÆGLERE.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

TEAMET HOS VILLADSEN EJENDOMSHANDEL