Langesbjergvej 13, Gjøl, 9440 Aabybro

Præsentabel villa nær Limfjorden

Charmerende moderniseret villa i rigtig flot stil, på skøn grund med lukket have, i gåafstand til byens indkøb, lystbådehavnen og skole mm.
 
Huset fremstår over alt i rigtig pæn stand, og er gennemgribende moderniseret i perioden 1998 til 2002, med sort højglans tagsten, køkken, badeværelse, vinduer og døre, samt el, vand og varme installationer.
 
Desuden godt baghus med nyere træbeklædning, indrettet med lille værksted og med loftsrum, samt brændeskur. Indvendigt er der et dejligt lys og en god indretning. Indeholder flot hall med klinkegulv med gulvvarme og trappe til 1. sal, flot rustikt køkken i mahogni, trægulv, samt god spiseplads, dobbelt fransk dør til skøn stue med trægulv, stukloft, brændeovn og udgang til skøn have og gode terrassearealer i rolige private omgivelser, kontor/værelse med trægulv. 1. sal med repos med trægulv og synlige hanebjælker, skunkrum, 2 værelser med trægulv, badeværelse med trægulv og badekar med brus, samt soveværelse med loft til kip og trægulv.
 
Der er ikke bopælspligt på huset, og kan således bruges som fritidsbolig. En virkelig flot og præsentabel villa med skøn beliggenhed nær Limfjorden!

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag