Purkærvej 29, 9490 Pandrup

Huset er beliggende i udkanten af Pandrup by, med udsigter over marker og på trods er der kort til indkøb og livet i midtbyen i Pandrup. Der er kun 10 minutters kørsel til stranden ved Blokhus, der er kendt for de brede sandstrande, samt et væld af arrangementer i løbet af året.
Hele huset er gennemgribende renoveret indvendig fra 2017 til 2019. Huset er indrettet med entrémed klinker på gulvet hvor der er gulvvarme, plads til tøjvask og opbevaring. Stilfuldt og lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Godt værelse. Stort soveværelse. Flot og moderne køkken i åben forbindelse med stuen, der er gulvvarme i køkkenet. Stor stue med spiseplads, hyggeligt sofahjørne og udgang til haven.
Haven er nem at holde og er omgivet af hæk. Garagebygning med god garage, gammelt fyrrum hvori der nu er luft til vand varmeanlæg, samt værksted.
Ønsker du en indflytningsklar bolig tæt ved byen i landlige omgivelser er her din mulighed!

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag