Kærgaardsvej 3, V. Hjermitslev, 9700 Brønderslev

Flot og velholdt hus, i hyggeligt landsbysamfund

Huset er beliggende i V. Hjermitslev by i rolige omgivelser i kort afstand til den naturskønne ”Oasen”. med kun ca. 7 km. til Vesterhavet og stranden ved Saltum, samt kort køreafstand til henholdsvis Brønderslev, Hjørring og Aalborg.
Huset er indrettet med et rummeligt bryggers med skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt køkken med god bordplads og hyggelig spiseplads. Fordelingsgang hvor den gamle entréer inddraget til et hyggehjørne, lyst og pænt badeværelse med brusekabine i glassten. To gode værelser. Stort soveværelse med Skabsvæg. Der er gulvvarme i bryggers og badeværelse. Huset er løbende renoveret bland andet er badeværelset renoveret i 2012-2013.
Omkring huset er der en dejlig ugeneret have med en dejlig flisebelagt terrasse omkranset af læhegn. Md vest er der en stor overdækket terrasse med plads til udendørs arrangementer. Garage med plads til bil/værksted eller opbevaring.
Ønsker du et godt køb til prisen er muligheden her!

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag