Krobakken 54, 9460 Brovst

Boligen er beliggende tæt ved hovedvejen og dog tilbagetrukket med ro og udsigt til naturen, kort afstand til Brovst, hvor der er mulighed for handel, skole/pasning og fritidsaktiviteter. der er kun ca. 30 minutters kørsel til Aalborg.
Huset er solid og er gennemgribende renoveret 1993 –1994, med blandt andet gulvvarme i hele huset. Huset er indrettet med en rummelig entrémed klinker, der er mulighed for at lave trappe til 1. sal (1. sal er uudnyttet, men er lige til at gå til). Stort køkken med go bord og skabsplads samt spise plads. Stor og lys stue med trægulv. Fordelingsgang der kan fungere som bryggers/opholdsrum. Rummeligt badeværelse med bruseniche. Stort soveværelse og 2 gode børneværelser med trægulv. Fyrrum med pille-fyret der er huset nyeste forbedring.
Ved siden af huset er der en stor carport. Til ejendommen er der en grund på 5.080 kvm, det vil sige der er plads til at holde husdyr eller plads til børnene kan lege.
Ønsker du en velrenoveret bolig er dette huset for dig!

Grundet stigende efterspørgsel på boligmarkedet kan der være andre interesserede til denne ejendom. Ejendomsmægleren kan derfor ikke garantere at ejendommen ikke bliver solgt til anden køber, mens du overvejer dit køb.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsopstilling

Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag