Røde Hedevej 89, Kaas, 9490 Pandrup

Spændende Skov/Jagtejendom med tilhørende 16,9 ha. jord - nær Aabybro

Naturejendom med tilhørende 16,9 ha. jord. Beliggende i rolige og naturskønne med kort køreafstand til Aabybro by, og kun ca. 20 min. kørsel til Aalborg.
 
Af det tilhørende areal, forefindes ca. 12.8 ha, jord ved ejendommen, hvor der ydes tilskud til skovrejsning på 27.000,-/år, og med fantastiske jagtmuligheder og/eller hestehold. Derudover forefindes ca. 4 ha. natur/eng i nærheden.
 
Ejendommens bygninger består af godt stuehus, i god vedligeholdelsesstand med løbende modernisering, bl.a. vinduer i 2003-2005, moderniseret køkken 2004, malet tag på stuehus i 2008, samt facaderenovering i 2010. Gode og regulære udhusbygninger bestående af staldlænge med fyrrum med fastbrændselsfyr og hvælvingelofter, værkstedsrum, stald med hvælvingeloft og hestebokse, ladebygning med støbt gulv, 2 porte og åben løsdriftsstald.
 
Stuehus med store lyse rum, indrettet med hall med klinkegulv med gulvvarme, garderobeplads og trappe til 1. sal, moderniseret spisekøkken med klinkegulv med gulvarme og alt i hvidevarer, viktualierum, spisestue med trægulv, stue med tæppe og udgang til vestvendt terrasse, tilbygning med mellemgang med klinkegulv og skabe, stort badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, bruseniche og vaskearrangement, samt vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med tæppe og skabsvæg, 1. sal med 2 store værelser med tæpper, repos med tæppe og stue med tæppe og udgang til altan.
 
En unik ejendom med mange muligheder som hesteejendom eller for jagt/natur interresserede - Skal opleves

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag