Stjerslevvej 29, Gøttrup Hede, 9690 Fjerritslev

Spændende lystejendom med 9.1 ha. jord

Ejendommen er beliggende for sig selv i rolige og naturskønne omgivelser, med skøn udsigt til omkringliggende natur og dyreliv.
 
Bygningerne består af sidebygning med fyrrum med klinkegulv og jordvarmeanlæg fra 2020, stor dobbeltgarage med 2 aluporte og trappe til stort tørloft, desuden godt depotrum, viktualierum med klinkegulv, kontor og grovkøkken samt lager. Desuden staldbygning med garage, ældre kvægstald og åbent maskinhus. Mindre sidebygning med igangværende projekt med indretning til gæstelejlighed med entre, opholdsrum med hems, køkken og badeværelse. Denne del mangler færdiggørelse og en del montering/materialer mv.
 
Desuden flot anlagt have med græsplæne, beplantning, gode terrasserarealer, hyggeligt havehus med overdækket areal samt skøn udsigt til omkringliggende natur.
 
Stuehuset er løbende moderniseret med bl.a. træ/alu vinduer i det meste af stueplan, moderniseret badeværelse, nyere indvendige døre mv. Indeholder bryggers med klinkegulv med gulvvarme, bjælkeloft og vaskemaskine/tørretumbler, stort soveværelse/gildestue med udgang til terrasse, grovkøkken med klinkegulv med bjælkeloft, hyggeligt køkken alrum med elementkøkken, spiseplads og alt i hvidevarer, trappe til 1. sal, samt udgang til skøn opvarmet udestue med fantastisk udsigt til have og områdets natur, stue med træloft, flot badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, bruseniche og vaskearrangement, forgang med klinkegulv. 1. sal med stue med tæppe oog skøn udsigt, soveværelse og 3 værelser, samt toilet med håndvask.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag