Holmsøvej 64, Holmsø, 9690 Fjerritslev

Unikt landsted med beliggenhed helt i top.

Ejendommen er beliggende med direkte udsigt til Limfjorden og de åbne marker. Kort afstand til Haverslev og Attrup havn, hvor der er en hyggelig atmosfære, med café/restaurant og bådehavn. Der er kort afstand til Fjerritslev eller Løgstør hvor der er stort udvalg af handel. Fra ejendommen er der kun ca. 15 minutters kørsel til Vesterhavet og ca. 40 minutters kørsel til Aalborg. 
 
Når du kommer til ejendommen, er der et flot indgangsparti i glas der forbinder huset med pool afdeling. I huset er der et flot lyst og moderne køkken fra 2018. Stor stue med udgang til udsigtsterrasse og med brændeovn. 2 store og lyse værelser. Gang med adgang til toilet. I stuen er der trappe til 1. sal hvor du finder 2 værelser. Et flot badeværelse med brus og et stort soveværelse med udsigt. I pool afdelingen er der en stor pool (30 kvm og 160 cm dyb), børnepool og spabad, badefaciliteter med sauna. 
 
Omkring huset er der flere dejlige kroge hvor man kan nyde foråret, heriblandt gårdhave mellem de 3 længer, ”Ø” med adgang via bro. Derudover er der en stor lade-bygning til enten opbevaring eller mulighed for indretning til indendørsaktiviteter. Sælger har en lejeindtægt på ca. kr. 110.000,- og bruger også selv huset i perioder. 
 
Ønsker du en flot ejendom med et væld af muligheder om der er udlejning eller du selv vil nyde livet.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag