Klostermarken 2, 9490 Pandrup

258 kvm moderniseret bolig - Nær Pandrup centrum!

Flot og gennemgribende moderniseret et-plans villa, beliggende i et af byens mest attraktive kvarterer, med 2min. gang til byens centrum og stisystem direkte til skole og fritids faccilliteter.
 
Huset er opført i 1984, men efterfølgende gennemgribende moderniseret i 2009, med bl.a. ny tagbelægning, udhæng, tagrender, træ/alu vinduer, delvist nye guldbelægninger med gulvvarme, moderniseret køkken, badeværelse mv. Desuden god integreret garage med el-port, klinkegulv og trollteck lofter samt oliefyr fra 2009. Nem have med græsplæne, samt flisebelægning og gode terrasser rundt om huset.
 
Indvendigt med store lyse rum, trælofter over alt og god indretning. Indeholder entre med klinkegulv med gulvvarme og garderobeplads, stort køkken/alrum med HTH køkken, alt i hvidevarer og udgang til have, 2 gode værelser med trægulve og skydelågegarderobe, opholdsstue med klinkegulv og godt lysindfald, værelse/kontor med trægulv og skydelågegarderobe, soveværelse med trægulv, stort badeværelse med klinkegulv, bruseniche og vaskearrangement, bryggers med klinkegulv, HTH skabsarrangement, bord med vask og vaskemaskine samt tørretumbler, her fra adgang til gæsteafdeling, med mulighed for indretning til kontor/klinik eller teenageafdeling, bestående af entre med klink og el-gulvvarme, samt separat indgang til denne afdeling, lyst badeværelse med klinkegulv og bruseniche, teknikrum, værelse med trægulv og skydelågegarderobe, soveværelse med trægulv og skydelågegarderobe samt opholdsrum med tekøkken og trægulv.
 
Desuden 35 kvm integreret garage med el-port, klinker på gulv, nyere trolltech loft og oliefyr.
 
Et stort hus med mange muligheder for rette køber, og en af byens mest attraktive beliggenheder.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag