Hornbjergvej 105, Græsdal, 9830 Tårs

Fantastisk natuskønt beliggende landsted med udsigt og mulighed for erhverv - SKAL opleves!

Fantastik landsted med tilhørende 1,3 HA jord ved ejendommen, bestående af afgræsning og mindre skov areal mv.
 
Ejendommen er højtbeliggende med fantastiks udsigt til omkringliggende natur og dyreliv, i rolige og naturskønne omgivelser. Bygningerne består af stuehus fra 1974, som er gennemgribende moderniseret i perioden 2012-2020, samt energioptimeret med jordvarmeanlæg i 2012 og solcelleanlæg i 2012, hvilket sikrer utroligt lav udgift til opvarmning og elforbrug på ejendommen.
 
Desuden sidebygning på 284 kvm. fra 2008, med fuldt isoleret og integreret garage på 53 kvm., resterende 253 kvm. er fuldt isoleret som helårsbolig og stort set med gulvvarme over alt i denne bygning. Desuden fantastiske udenoms arealer med egen skov, græsarealer med mulighed for hestehold, flot anlagt have og skønne terrassearealer omkring hus og sidebygning. Alt fremstår i exceptionel flot vedligeholdelsesstand, som bare skal opleves.
 
Stuehusdelen indeholder godt bryggers med klinkegulv med gulvvarme, lækkert Invita spisekøkken med kogeø, alt i hvidevarer, hyggelig spiseplads og åben forbindelse til skøn stue med panoramavinduer mod syd samt udgang til hævet sydvendt udsigtsterrasse, værelse/kontor, forgang/hall, stort badeværelse med spabad og stor bruseniche, mellemgang, walk-in (kan evt også benyttes som kontor), soveværelse med gulvvarme og skabe samt stort værelse med gulvvarme. Sidebygning indrettet med integreret garage med 2 el-porte, værkstedsrum med klinkegulv med gulvvarme og trolltechlofter, depotrum med klinkegulv med gulvvarme, lagerrum med dobb. dør og trolltechlofter, kontor med trolltecklofter, entre med klinkegulv og gulvvarme, tekøkken med klinkegulv og gulvvarme samt spiseplads og hvidevarer, badeværelse med klinkegulv og bruseniche, samt 90 kvm. gildesal med loft til kip, gulvvarme og udgang til sydvendt terrasse.
 
En virkelig spændende ejendom med mange anvendelsesmuligheder for rette køber.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag