Mosevej 24, Moseby, 9490 Pandrup

Charmerende ejendom i landlig idyl med mulighed for dyrehold og jagt

På Mosevej 24 ligger denne utroligt charmerende landejendom i smuk natur med tilhørende ca. 4,7 HA. jord bestående af stor parklignende have med søer, frugtræer samt eng/græsareal med gode muligheder for jagt.
 
Beliggende tæt på byen hvor man finder mindre købmand, og kort køreafstand til Kaas og Pandrup med specialforretninger og ny kommende Jetsmark skole og renoveret idrætscenter, fælles for hele området. Ejendommen fremstår i rigtig pæn vedligeholdelsesstand og er løbende moderniseret med bl.a. delvist nyere vinduer, nyere tag, køkken og bryggers samt 1 sal. Indeholder pænt bryggers m. klinkegulv, vaskefaciliteter samt lyst bryggersarrangement, herfra adgang til udhus m. gode disponible rum samt værksted/fyrrum.
 
Desuden pænt og lyst spisekøkken med laminatgulv, soveværelse, samt flot lys stue med brændeovn og udgang til stor træterasse hvor sommeren kan nydes. På husets 1. sal findes yderligere 3 gode værelser med flot lyst fyrtræsgulv samt en flot stue med udgang til fantastisk træterrasse med fantastisk udsigt til haven og de flotte vidder. Udendøre er der god plads til sjov og leg i den store have og er man jagtinteresseret eller ønsker dyrehold er der også mulighed for dette på denne skønne grund. 
 
En rigtig pæn og velvedligeholdt ejendomm i landlig idyl, men stadig tæt på byen.

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag