Vesterhavsparken 56, Hune, 9492 Blokhus

VESTERHAVSPARKEN - NYT OG SPÆNDENDE BOLIGOMRÅDE I HUNE

Projektet: Hunes nye kommende bydel: ”Vesterhavsparken” dækker over et samlet areal på knap 4,5 ha, og vil i første omgang bebygges med en etape 1 med 20 lejeboliger ud mod Vesterhavsvej samt 26 ejerboliger op mod plantagen fordelt på 3 forskellige størrelser. Når området er fuldt udbygget med øvrige etaper, forventes en samlet boligmasse på hele 80 – 85 boligenheder. Et boligkvarter hvor du får det bedste fra alle verdener: En central placering tæt på indkøb, busforbindelser og attraktioner og samtidig har kort afstand til naturen. 

Ejerboliger: Ejerboligerne bygges i 3 forskellige størrelser: Type A på 85 m2, Type B på 100m2 og Type C på 115 m2. Alle med tilhørende carport og terrasseareal. For bygherrerne har det været højt prioriteret, at husene opføres så vedligeholdelsesfrit som muligt, men samtidig med respekt for den omkringliggende natur. Derfor har man arbejdet på at finde nogle materialer som både er robuste overfor Vestkystens vejrforhold, men samtidig passer ind i det område som boligerne opføres i. Udvendigt ses dette bl.a. i form af ydervægge i tegl, varmebehandlet træbeklædning samt træ/alu-vinduer. Derudover vil udenomsarealer fremstå som ”klittet” terræn med naturlig bevoksning i form af grantræer og marehalm.   Indvendigt kommer boligerne til at fremstå i flot og lys stil, med gulvvarme overalt, godt lysindfald fra store vinduer og gode materialer. Samtlige boliger er indrettet med minimum 2 værelser, stue, køkken/alrum, badeværelse og entre. Både Type B og C kan indrettes med et ekstra værelse (tilvalg), og Type C indeholder som den eneste også et bryggers.

Området: Hune har sammen med Blokhus gennemgået en enorm udvikling over de senere år, når det kommer til byliv, attraktioner, forretningsliv og ikke mindst turisme, hvor flere tusinder af turister hvert år besøger området. Man er i højere grad lykkedes med, at gå fra sommerturisme til at være en helårsattraktion med bl.a. Magisk Jul i Skulpturparken i Hune. Området dækker desuden over et godt og bredt udvalg af specialforretninger, indkøbsmuligheder og flere spændende attraktioner i området som Fårup Sommerland, flot natur og ikke mindst det brusende Vesterhav. OBS. INGEN BOPÆLSPLIGT - KAN OGSÅ BENYTTES SOM FRITIDSHUS. 


Kontakt Villadsen for yderligere info om projektet, samt oplysning om hvilke emner som er tilgængelige. 

Kontakt os

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag