Kildevangen 3, Kaas, 9490 Pandrup

Velholdt et-plans villa i børnevenligt kvarter - Sti direkte til skole, idræt og indkøb!

Dejlig et-plans villa, på nem grund med lukket og ugeneret have, gode terrassearealer, garage, carport og redskabsrum/værksted.
 
Beliggende i roligt og børnevenligt kvarter med lukket vejsystem, med stisystem direkte til skolen, idrætshal, indkøb og hyppige busafgange mod henholdsvis Aalborg og Hjørring, kun ca. 1/2 times kørsel fra Aalborg. Huset fremstår i pæn vedligeholdelsesstand over alt, og er løbende moderniseret, med bl.a. mahognivinduer i 2000-2005, og delvist nye træ/alu vinduer i 2019, moderniseret køkken og bryggers i slut 90érne.
 
Indvendigt i lys og venlig stil med god indretning. Indeholder godt bryggers med klinkegulv, bord med vask og vaskemaskine og tørretumbler, hyggeligt spisekøkken med nyere gulvbelægning, spiseplads og alt i hvidevarer, forgang/hall med klinkegulv med gulvvarme og garderobeplads, åbent værelse/kontor, stor lys stue med tæppe og udgang til dejlig vestvendt terrasse, pænt badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, badekar, bruseniche og vaske arrangement, 2 værelser med skabe, tilbygning fra 1988, med mellemgang med udgang til terrasse, værelse med tæppe og skab samt soveværelse med tæppe og skabsvæg.
 
Der er ikke bopælspligt på huset, hvorfor dette også kan anvendes som fritidsbolig.
En virkelig regulær og skøn villa i populært kvarter, til yderst attraktiv pris.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag