Løthvej 107, Alstrup, 9700 Brønderslev

Skønt landsted i fantastike omgivelser

Skønt landsted i fantastiske og rolige omgivelser, højtbeliggende med flot udsigt til omkringliggende natur og rigt dyreliv lige udenfor døren.
 
På 4.231 kvm. stor grund, med mulighed for mindre dyrehold. Beliggende i kuperet naturlandskab med kort køreafstand til Brønderslev, Saltum og Vesterhavet ved Saltum strand, og kun ca. 1/2 times kørsel til Aalborg.
 
Foruden stuehus forefindes ældre staldbygning i ringe stand, samt ældre lade bygning, samt delvist moderniseret stuehus fra 1934, i flot stil, moderniseret løbende med bl.a. mahognivinduer i 2002-2004, hulmursisolering, trægulv i stue i 2008, samt ny luft/vand varmepumpe i 2021 mv. Stuehuset er på i alt 184 kvm. boligkvadratmeter bestående af stueplan med baggang med terrazzogulv og bord med vask, stort 90ér HTH køkken med spiseplads, skøn udsigt og trappe til 1. sal, lyst badeværelse med klinkegulv med gulvvarme, bruseniche og vaske arrangement, soveværelse med trægulv og skab, værelse/kontor med tæppe, TV-stue med trægulv og stukloft samt brændeovn, dejlig lys stue med trægulv og skøn udsigt til natur og have, forgang/hall med tæppe og garderobe. 1. sal med stort repos med tæppe, stort værelse med trægulv, 2 værelser med tæpper.
 
Der er ikke bopælspligt på ejendommen, hvorfor denne også kan anvendes som fritidsbolig.
En spændende ejendom med mange muligheder for rette køber.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

Vi er altid klar til at hælpe dig

Kontakt os allerede i dag