Korsgade 3, 9490 Pandrup

Charmerende byhus i Pandrup midtby - med skøn lukket have!

Hyggeligt moderniseret hus i Pandrup bymidte, med 2 minutters gang til indkøb og hyppige busforbindelser til Aalborg og Hjørring.
 
HUset ligger på en nem grund med lukket have med gode terrassearealer og græsplæne, samt godt isoleret 23 kvm. udhus/værkstedsrum med klinkegulv og loft til kip.Huset er gennemgribende moderniseret i 1986 med bl.a nye tagstens, gulve, køkken, bryggers, bad mv., samt slut 90ér med mahognivinduer mv. Fremstår over alt i rigtig pæn vedligeholdelsesstand. Indvendigt i dejlig lys stil og god indretning, gulvvarme i hele stueplan (undtaget walk-in/værelse). Indeholder flot entre med klinkegulv, garderobeplads og trappe til 1. sal, flot badeværelse med klinkegulv, bruseniche og vaske arrangement, værelse/depotrum, lyst elementkøkken med alt i hvidevarer, og åben forbindelse til skønt alrum med glaskarnap og udgang til haven, dejlig lys stue med nyere klinkegulv og mulighed for indretning med ekstra værelse. 
 
1. sal med loft til kip, repos med trægulv, toilet med håndvask, depotrum, værelse med trægulv og godt soveværelse med trægulv og udgang til træterrasse.
 
Der er ikke bopælspligt på huset, hvorfor der er mulighed for at erhverve sig alle tiders fritidsbolig.
 
Et virkelig hyggelig og charmerende bolig med skøn ugeneret have og attraktiv beliggenhed.

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

TEAMET HOS VILLADSEN EJENDOMSHANDEL