Skagen Landevej 772 og 774, Uggerby, 9800 Hjørring

Fantastisk landsted med tilhørende grund på i alt 5.375 kvm - Se Pris!

Ejendommen ligger i rolige og naturskønne omgivelser nær Uggerby, med meget kort køreafstand til Hjørring, Hirtshals og Uggerby strand. 
 
Der er masser af muligheder med dette sted, enten kombineret bolig og erhverv, benyttelse til Bed & Breakfast, klinik, kontor, institution eller lignende. Boligarealet udgør 264 kvm., 60 kvm. erhverv samt fritliggende gæsteanneks med 42 kvm. boligareal. Ejendommen fremstår i oprindelig stil, opført i god kvalitet og høj håndværksmæssigt udførelse, med mange gode detaljer. Moderniseret med nye Velux vinduer på 1. sal i 2011, jordvarmeanlæg i 2011 mv. Fremstår over alt i god og indflytningsklar stand. Grunden er med rigtig skøn lukket have med gode terrassearealer og læ kroge, Dobbelt carport, overdækket/carport samt ekstra tilhørende grund med mulighed for mindre dyrehold, dyrkning af grøntsager, juletræer, frugttræer mv. 
 
Boligdelen indeholder entre/hall med tæppe, trappegang med tæppe og skabe, pejsestue med parketgulv og ældre brændeovn, spisestue med trægulv, HTH spisekøkken med alt i hvidevarer. 1. sal med repos med skabe og fast sovebrikse, soveværelse med parketgulv og skabe, 3 værelser, toilet med håndvask, vaskerum med kar med brus, vaskemaskine og tørretumbler. 
 
Erhvervsdelen består af kontor, kontor med skabe og håndvask, entre med klinkegulv, kundetoilet med håndvask, depotrum, forkontor/venteværelse. Gæsteanneks består af entre, værelse, stue med bjælkeloft, toilet med håndvask. Desuden fyrrum med teknik og toilet, kontor og depotrum/værksted.
 
Der er ikke bopælspligt på ejendommen, hvorfor denne også kan anvendes som fritidsbolig - En virkelig spændende ejendom med masser af muligheder, til yderst attraktiv pris - Skal opleves!

Kontakt os

  • Søren Villadsen

  • Ejendomsmægler – Vurdering og salg
  • T: 98204035
  • M: 98204035

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale


Giv et bud

Andre boliger der kunne være interessante for dig

TEAMET HOS VILLADSEN EJENDOMSHANDEL